van der Horst

24H Spa: Boutsen Ginion Racing geeft eerste beelden BMW Art Car vrij

Boutsen Ginion Racing - BMW M6 GT3
Boutsen Ginion Racing - BMW M6 GT3
Al een tijdje geleden liet Boutsen Ginion Racing weten dat het dit jaar zal deelnemen aan de 24 Hours of Spa met een BMW M6 GT3 getooid in een speciale art livery. Wie vorige donderdag aanwezig was op de testdag op Circuit Zolder kon al een glimp opvangen van een deel van de zeer kleurrijke decoratie, maar nu heeft Boutsen Ginion Racing ook officiële beelden vrijgegeven van de afgewerkte wagen zoals die dinsdag en woensdag zal deelnemen aan de officiële testdagen op het circuit van Spa-Francorchamps.
Boutsen Ginion Racing - BMW M6 GT3
Boutsen Ginion Racing - BMW M6 GT3
De livery voor de wagen werd ontworpen door de Amerikaanse kunstenaar Peter Halley en tijdens de 24 Hours of Spa wordt de kleurrijke M6 gemend door Karim Ojjeh, Gilles Vannelet, Benjamin Lessennes en fabrieksrijder Jens Klingmann. Voorlopig kunnen slechts weinig mensen genieten van de wagen, aangezien de testdagen achter gesloten deuren gehouden worden. Publiek noch pers is toegelaten.

Foto's: Boutsen Ginion Racing
 Dit artikel werd gepubliceerd door Niels Vaeck in Intercontinental GT Challenge op maandag 28 september 2020 en is tevens terug te vinden in onze autosportkalender bij de meeting Total 24 Hours of Spa.
  • STX Motorhomes

Copyright 2000-2022 Autosport.be - Contacteer ons