van der Horst

24H Spa: Earl Bamber Motorsport ziet af van deelname

Earl Bamber Racing - Porsche 911 GT3 R
Earl Bamber Racing - Porsche 911 GT3 R
Het team van Earl Bamber zal dit jaar niet deelnemen aan de 24 Hours of Spa. Earl Bamber Motorsport had twee Porsche 911 GT3 R ingeschreven voor de etmaalrace, maar de geldende reisrestricties ten gevolge de coronapandemie hebben het team doen afzien van deelname. Eerder liet Team 75 Bernhard al weten dat het forfait geeft voor de etmaalrace, aangezien de nieuwe datum voor de wedstrijd niet paste in hun programma.
Het grootste deel van de werknemers van Earl Bamber Motorsport komt uit de Azië of Australië en het team vreest dat reisrestricties zullen verhinderen dat iedereen tijdig ter plaatse raakt of weggeraakt. Daarnaast is er ook de vrees dat de teamleden na de wedstrijd in quarantaine moeten en zo de deelname aan verdere races in het gedrang komt. Earl Bamber beloofde wel om volgend jaar terug te keren naar de Ardennen.

Foto: Porsche Press
 Schrijf u in voor de Autosport.be nieuwsbrief!

Dit artikel werd gepubliceerd door Niels Vaeck in GT World Challenge Europe Endurance op donderdag 30 juli 2020 en is tevens terug te vinden in onze autosportkalender bij de meeting Total 24 Hours of Spa.
  • Heinz Performance

Copyright 2000-2020 Autosport.be - Contacteer ons