van der Horst

24H Zolder: De vijf piloten van de #69 Skylimit Porsche zijn gekend

24H Zolder: De start en eerste uren van de race
Filip Van Eename en de Nederlander Gideon Wijnschenk, het duo dat vorig jaar nog een mooie podiumplaats behaalde tijdens de 24 Hours of Zolder, treedt dit jaar opnieuw aan in de Porsche van Skylimit. Met Karen Vaes en Danique Aelaerts krijgen de heren op wagen #69 gezelschap van twee dames, en ook de vijfde naam op de Porsche is intussen bekend. Bart Van Haeren, die dit jaar zijn strepen al verdiende in het BRCC-kampioenschap, vervolledigt de rijdersbezetting.
Danique Aelaerts en Andy Jaenen
Danique Aelaerts en Andy Jaenen
Gideon Wijnschenk zet zijn deelname in het teken van twee goede doelen: Project Mine en Stichting Stop ALS. Danique Aelaerts, die vorig jaar nog met de klassezege aan de haal ging in één van de beide Mazda's van Racing Stars, is op haar beurt ambassadrice van de Belgische ALS stichting. Een team met een groot hart dus wetende dat ook Karen Vaes inzamelingen doet voor Think Pink in het kader van onderzoek naar borstkanker.

Foto's: Marnik Mouchaers & Martijn WoutersDit artikel werd gepubliceerd door Arne Simons in Circuit Nationaal op dinsdag 12 augustus 2014 en is tevens terug te vinden in onze autosportkalender bij de meeting 24 Hours of Zolder.
  • Hamofa Performance

Copyright 2000-2024 Autosport.be - Contacteer ons