van der Horst

24H Zolder: Ook de bezettingen bij GHK Racing en Domec Racing zijn compleet

Persvoorstelling GHK racing
Nu de laatste eindspurt naar de 24 Hours of Zolder is ingezet, volgt het nieuws elkaar in sneltreintempo op. Eerder vandaag presenteerde Circuit Zolder al een op dat ogenblik recente deelnemerslijst en kon Autosport.be vervolgens bij de entourage van Naomi Schiff bevestiging krijgen dat de Antwerpse amazone op een fabriekswagen van bij Wolf uitkomt. Dat is evenwel niet al, want ook bij GHK Racing en Domec Racing zijn de voltallige bezettingen ondertussen gekend.
  • Hamofa Performance
Na de loeiharde crash van Hans Verhelst, werd de nagelnieuwe GHK Racing Radical RXC afgeschreven. De troepen van Guy Verheyen bleven evenwel niet bij de pakken neerzitten en brachten prompt een nieuw chassis in stelling. Radical-specialist Henk Thuis werd te elfder ure aangetrokken om de zwaar geblesseerde Hans Verhelst te vervangen en nu vervoegt ook zijn landgenoot Donald Molenaar de troepen van GHK Racing; zo bevestigde thans Pieter Dodion onze redactie.

Dodion onthulde ook de bezetting op de Domec Racing Radical SR3, de facto de tweede wagen van GHK Racing, waar enkel ervaren rotten Patrick Engelen en Kurt Dujardyn reeds officieel geweten waren. Het duo krijgt de versterking van Olivier Muytjens, Philip Daniels en Jacques Derenne.

Foto: Georges De CosterDit artikel werd gepubliceerd door Martijn Wouters in Circuit Nationaal op dinsdag 26 augustus 2014 en is tevens terug te vinden in onze autosportkalender bij de meeting 24 Hours of Zolder.
  • LTF

Copyright 2000-2024 Autosport.be - Contacteer ons