van der Horst

24H Zolder: Brand bij leiders Dejonghe/Boonen/Piessens!

Brand bij de Deldiche Racing by JTB - Norma M20 FC
Brand bij de Deldiche Racing by JTB - Norma M20 FC
De 24 Hours of Zolder heeft opnieuw een opvallende wending genomen. Om klokslag tien uur kreeg de leidende Deldiche Racing Norma M20 FC #110 met Tom Boonen aan het stuur af te rekenen met een brand. De Krafft Racing Norma van Bert Longin, Stienes Longin Christoff Corten en Giorgio Maggi neemt de leiding over, nadat de wagen tijdens de nacht nog af te rekenen kreeg met elektrische problemen. Door de problemen bij de Deldiche-boys, schuift de Belgium Racing Porsche nu op naar de voorlopige tweede plaats.
  • VR Racing
Brand bij de Deldiche Racing by JTB - Norma M20 FC
Brand bij de Deldiche Racing by JTB - Norma M20 FC
Het is helaas niet de eerste Norma M20 FC die in brand vliegt deze 24 Hours of Zolder, de bolide van puntenleiders Russell Racing by PK Carsport brandde vannacht uit. Ook die wagen reed op het ogenblik van de brand aan de leiding van de race. Bovendien kende ook de GHK Racing bolide problemen met de krachtbron. Die wagen brandde weliswaar niet uit, maar met enkele gaten in de motor is er van rijden geen sprake meer. Ook de Zwitserse Norma... leidde op het ogenblik van het incident.


Lees meer: 24H Zolder: Dejonghe/Boonen/Piessens leiden na brand bij Russell Racing

Update

Bekijk ook: Video: Brand Norma M20 FC van Tom Boonen/Sam Dejonghe/Thomas Piessens bij 24H Zolder

Foto: Thomas SmetsSchrijf u in voor de Autosport.be nieuwsbrief!

Dit artikel werd gepubliceerd door Martijn Wouters in Belcar Endurance op zondag 11 augustus 2019 en is tevens terug te vinden in onze autosportkalender bij de meeting 24 Hours of Zolder.
  • Heinz Performance

Copyright 2000-2020 Autosport.be - Contacteer ons