van der Horst

24H Zolder: Hamofa-familie Verhoeven met Cor Euser

Hamofa Motorsport - BMW i8 GTR
Hamofa Motorsport - BMW i8 GTR
Hamofa Motorsport trekt met de BMW i8 GTR al anderhalf seizoen heel wat aandacht. Ook bij de 24 Hours of Zolder tekent de Hamontse familie uiteraard wederom present en voor de Zolderse etmaalrace doen Kris, Mark en Rob een beroep op niemand minder dan Cor Euser. De ervaren Nederlander, die een jaar geleden zijn 1000e race betwistte, voelde eerder reeds de imposante BMW aan de tand en neemt bij de 24 Hours of Zolder plaats in het kuipje met als doel een podium in de Belcar 3-klasse.
  • Powercars
Kris Verhoeven
Kris Verhoeven
"Na de vorige wedstrijd in Spa-Francorchamps hebben we een nieuwe motor gebouwd voor onze BMW i8 GTR", vertelt Rob Verhoeven. "Ook de versnellingsbak en de aandrijflijn werden vernieuwd met het oog op de 24 uren, want de wedstrijd is en blijft toch een van de meest zware races ter wereld. We kunnen dus met een gerust hart stellen dat we er klaar voor zijn! Hoewel onze wagen nog relatief nieuw is en we eigenlijk nog maar relatief weinig hebben kunnen testen, zetten we telkens weer grote stappen vooruit. We willen echt constante chrono's klokken en op regelmaat progressie boeken. We gaan bij de 24 uren trachtten om mee te strijden vooraan in de Belcar 3-klasse om zo belangrijke punten te pakken in het klassement. "

Foto's: Martijn Wouters



Dit artikel werd gepubliceerd door Martijn Wouters in Belcar Endurance op vrijdag 2 augustus 2019 en is tevens terug te vinden in onze autosportkalender bij de meeting 24 Hours of Zolder.
  • LTF

Copyright 2000-2024 Autosport.be - Contacteer ons