van der Horst

25H Fun Cup: Socardenne by Milo als leider de nacht in

start 25H Fun Cup 2019
start 25H Fun Cup 2019
Om vier uur zaterdagnamiddag werd het startschot gegeven voor de 25 Hours Fun Cup. Scheen bij de start nog de zon dan zette een stortbui een uur later het circuit onder water met een neutralisatie van de race als gevolg. Nog meer safety car periodes zouden volgen, maar dan voor het terugbrengen van wagens die van de baan geraakt waren. Bij het vallen van het duister na 5 uren wedstrijd was het de #280 Socardenne by Milo van Caprasse/Donniacuo/Nivarlet/Raspatelli/Bellinato) die de leiding in handen had.
  • LTF
Al heel wat schade bij sommige teams
Al heel wat schade bij sommige teams
Op luttele seconden van de leiders volgden de #44 Jac Motors 1 (Jaspers/Bauthier/Verlinde/Romviel) en de #24 Petrolheads (Talpe/Van Pollaert/Glorieux/Dumarey). Even verder op vervolledigden de #426 Acome Racing 3 (Piron/Piron/Coens/Van Dalen) en de #65 Leader Racing (Verhaeren/Theysgens/Benjamin/De Dryver/Denis) de voorlopige top vijf.

Foto's: Niels VaeckSchrijf u in voor de Autosport.be nieuwsbrief!

Dit artikel werd gepubliceerd door Niels Vaeck in VW Fun Cup op zaterdag 13 juli 2019 en is tevens terug te vinden in onze autosportkalender bij de meeting 25H VW Fun Cup.
  • VR Racing

Copyright 2000-2020 Autosport.be - Contacteer ons