van der Horst

25H VW Fun Cup: Tom Boonen start met Kumpen/Van Gucht/Longin

Tom Boonen
Tom Boonen
Tom Boonen zal over enkele weken aan de start staan van de 25 Hours VW Fun Cup op het circuit van Spa-Francorchamps. Boonen, recent gestopt als profwielrenner, zal het stuur van een VW Kever delen met regerend Europees NASCAR-kampioen Anthony Kumpen, Bert Longin en journalist Ruben Van Gucht. De wagen zal aan de start verschijnen in flower power-livrei onder het startnummer 114, het aantal UCI-wedstrijden waarin de Bom van Balen startte.
Anthon Kumpen - Ruben Van Gucht - Tom Boonen - Bert Longin
Anthon Kumpen - Ruben Van Gucht - Tom Boonen - Bert Longin
Boonen testte eerder al met een VW Fun Cup, maar op 7 juni zal hij de VW Fun Cup Evo3 aan de tand voelen, een kever met sequentiële versnellingsbak. De komst van een vedette als Boonen kan gelden als een flinke opsteker voor zowel organisator Kronos, als het kampioenschap en de Belgian VW Club. Zonet heeft de Belgian VW Club overigens het nieuws ook bevestigd middels een uitgebreid persbericht. Voor Kronos is het na, na de komst van Jacky Ickx met vijf kinderen, een tweede groot uithangbord voor de traditionele jaarlijkse hoogmis van de VW Fun Cup.

Lees ook: Tom Boonen aan de start van de 25 Hours VW Fun Cup met Anthony Kumpen, Bert Longin en Ruben Van Gucht!

Foto's: Ronald Janssens & Belgian VW Club

 


Schrijf u in voor de Autosport.be nieuwsbrief!

Dit artikel werd gepubliceerd door Martijn Wouters in VW Fun Cup op woensdag 17 mei 2017 en is tevens terug te vinden in onze autosportkalender bij de meeting 25 Hours VW Fun Cup.
  • LTF

Copyright 2000-2018 Autosport.be - Contacteer ons