van der Horst

Zandvoort: Frédéric Vervisch krijgt Christopher Haase als teamgenoot

Land Motorsport - Audi R8 LMS
Land Motorsport - Audi R8 LMS
Christopher Haase zal tijdens de ADAC GT-manche in Zandvoort komend weekend Peter Hoevenaars vervangen op de #28 Land Motorsport Audi. Hij zal dus team gaan vormen met Frédéric Vervisch, die eveneens de 24 Uren van Zolder zal afwerken in de #333 Speedlover Porsche. Het wordt dus net als voor Nico Verdonck een wel erg druk weekend voor de Kortrijkzaan, die een paar keer over en weer zal moeten pendelen tussen Zandvoort en Zolder.
Frédéric Vervisch & Peter Hoevenaars
Frédéric Vervisch & Peter Hoevenaars
De zusterwagen van het Duitse Land Motorsport won nog de meest recente wedstrijd op de Nürburgring met Connor De Phillippi en Christopher Mies, terwijl Haase dat weekend nog in actie kwam in de Car Collection Motorsport Audi #33. Een ware stoelendans in ADAC GT dus, of ook Laurens Vanthoor nog wordt opgevist na het startverbod van diens team APR Motorsport, is voorlopig niet bekend.

Foto's: Arne SimonsSchrijf u in voor de Autosport.be nieuwsbrief!

Dit artikel werd gepubliceerd door Arne Simons in ADAC GT Masters op woensdag 17 augustus 2016 en is tevens terug te vinden in onze autosportkalender bij de meetings 24 Hours of Zolder en Zandvoort ADAC.
  • Dreamdrive

Copyright 2000-2020 Autosport.be - Contacteer ons