Albi: Benjamin Lessennes opnieuw op het podium

L'Espace Bienvenue - BMW M4 GT4
Alpine pakte in de eerste race voor het FFSA GT kampioenschap te Albi de twee eerste plaatsen. Benjamin Lessennes en Ricardo Van der Ende (l'Espace Bienvenue BMW M4) kwamen als derde over de finishlijn maar scoren de punten voor de tweede plaats gezien de winnaars Matéo Herrero en Morgan Moullin-Traffort uitkomen in de gastklasse.
Matéo Herrero en Morgan Moullin-Traffort waren ongenaakbaar op het circuit van Albi en loodsten de Mirage Racing Alpine A110 naar de zege. Robert Consani en Benjamin Lariche (Speed Car Racing), ook al op een Alpine, pakten de tweede plaats. Edouard Cauhaupé en Fabien Lavergne (CD Sport Mercedes AMG) finishten als vierde na de BMW van Lessennes en van der Ende.

Dit artikel werd gepubliceerd door Niels Vaeck in FFSA GT Tour op zaterdag 17 oktober 2020 en is tevens terug te vinden in onze autosportkalender bij de meeting Albi.