van der Horst

Bahrein: Voorlopig weinig deelnemers voor de rookie test

WEC 6 Hours of Bahrain 2016
WEC 6 Hours of Bahrain 2016
Het FIA WEC lanceerde vandaag een deelnemerslijst voor de rookie test in Bahrein. Deze test wordt verreden op zondag 19 november, de dag na de seizoensfinale aldaar. De deelnemerslijst is momenteel vrij leeg te noemen met slechts twaalf wagens waarvan de helft dan nog wordt uitgemaakt door LMP2-bolides. Het goede nieuws is dan weer dat gisteren bekendraakte dat Fernando Alonso wel eens het stuur zou kunnen nemen van de Toyota TS050 Hybrid.
  • LTF
AF Corse - Ferrari 488 GTE
AF Corse - Ferrari 488 GTE
Eerder berichtten we al dat ook Thomas Laurent de Toyota zal gaan uitproberen maar voorlopig staat op de inschrijvingslijst nog de naam van Mike Conway als tweede rijder. In LMP2 zal de Indiër Mahaveer Raghunathan uitkomen voor G-Drive Racing, de Rus Konstantin Tereshchenko voor TDS Racing en de Fransman Gabriel Aubry zal het stuur nemen van de Signatech Alpine A470. In GTE Pro zien we voorlopig slechts twee Ferrari's en twee Porsches aan de start van de rookie test, de Japanner Ishikawa Motoaki zal voor het eerst proeven van de 488 GTE uit de AF Corse stal.


Foto's: Arne Simons



Dit artikel werd gepubliceerd door Arne Simons in FIA World Endurance Championship op woensdag 8 november 2017 en is tevens terug te vinden in onze autosportkalender bij de meeting 6 Hours of Bahrain.
  • Prospeed Competition

Copyright 2000-2024 Autosport.be - Contacteer ons