van der Horst

Baku World Challenge: Boutsen Ginion met drie toppers richting Azerbeidzjan

Boutsen Ginion - McLaren MP4-12C GT3
Boutsen Ginion - McLaren MP4-12C GT3
Boutsen Ginion heeft de namen van drie van haar vier rijders bekend gemaakt die de kleuren van het team zullen verdedigen in de Baku World Challenge, de seizoenafsluiter van de FIA GT Series gehouden in de straten van de hoofdstad van Azerbeidzjan (22-24 november). Dat het team bij het maken van deze selectie niet over één nacht ijs zou gaan, was te verwachten, en met Frédéric Vervisch, Alexander Sims en Stef Dusseldorp gaat men resoluut voor een goed resultaat, zoniet de zege. Op de vierde en laatste naam is het nog even wachten, net als de concrete samenstelling van de duo’s op de twee wagens.
1000km Nürburgring: De kwalificaties in beeld gebracht
Alle drie de piloten beschikken over een zee aan ervaring in de McLaren MP4-12C GT3. Vervisch werkte dit seizoen de Blancpain Endurance Series al af voor het team en reed zich meermaals in de kijker met sterke rijbeurten. Nederlander Stef Dusseldorp schreef vorig jaar samen met Fred Makowiecki nog de Baku City Challenge op zijn naam aan het stuur van de Britse GT (andere organisatie, ander circuit), terwijl Alexander Sims ten slotte officieel McLaren farbriekspiloot is, wat op zich genoeg zegt over het kunnen van het jonge Britse talent.

Foto's: Vincent Wouters & Georges De CosterSchrijf u in voor de Autosport.be nieuwsbrief!

Dit artikel werd gepubliceerd door Vincent Wouters in FIA GT Series op donderdag 3 oktober 2013 en is tevens terug te vinden in onze autosportkalender bij de meeting Baku World Challenge.
  • Dreamdrive

Copyright 2000-2020 Autosport.be - Contacteer ons