van der Horst

Bamboo Engineering versterkt technische staff met Steve Farrell

Bamboo Engineering - WTCC
Bamboo Engineering - WTCC
Bamboo Engineering meldde eerder deze week reeds dat Alex MacDowall bijtekent en zodoende oud-AON Ford-rijder James Nash zal flankeren in de WTCC-campagne. Vandaag liet het Britse team weten zijn technische staff te hebben versterkt met Steve Farrell, als hoofdingenieur op de beide Chevrolet Cruze's. Farrell stichtte samen met broer Chris, Milldent Motorsport in 1983 en sleet de voorbije 30 jaar zijn broek in verschillende raceseries. Zo was hij geruime tijd hoofdingenieur bij Subaru WRC toen hij nog voor Prodrive werkte en was hij o.m. ook actief bij het BAR Honda F1-team, hoofdingenieur bij McLaren GT, technisch directeur in de Superleague Formula, technisch consultant voor KERS alsook betrokken bij het TWR Racing Nissan Le Mans project.
Bamboo Engineering-baas Richard Coleman is opgetogen met de komst van zo'n ervaren man met wie hij reeds langer onderhandelde. "Dit is een belangrijke mijlpaal voor het team en neem het van mij aan, 2013 wordt een seizoen om nooit te vergeten!" klinkt het.

Dat Bamboo dit jaar tot de topfavorieten in de Yokohama Trophy zal behoren en ook in het algemeen klassement een vinger in de WTCC-pap zal hebben, lijdt geen twijfel.

Foto: Hans Van Onsem



Dit artikel werd gepubliceerd door Hans van Onsem in FIA World Touring Car Championship op zaterdag 16 februari 2013.
  • New Race Festival

Copyright 2000-2024 Autosport.be - Contacteer ons