van der Horst

Barcelona: 43 wagens voor de finale van de GT4 European Series

Start race 2 Hockenheim
Start race 2 Hockenheim
De GT4 European Series is aan zijn sluitstuk toe in Barcelona, en het is wederom een goedgevuld veld. 43 wagens zakken af naar Catalonië, wat iets minder is dan die naar Hockenheim trokken, maar nog steeds een stevig veld is. Langs Belgische zijde tellen we weer drie namen met Antoine Potty, Rodrigue Gillion en debutant Lars Zaenen.
  • De Swert Opticiens
Geen Kenny Herremans in Barcelona met de V8 Racing Chevrolet Camaro. De Vlaams-Brabander moest verstek geven en daarom krijgt Lars Zaenen zijn debuut in de uiterst competitieve klasse. Deze zal plaatsnemen naast Dante Rappange in de brullende Camaro.

Xwift Racing Events - Toyota GR Supra GT4 Evo
Xwift Racing Events - Toyota GR Supra GT4 Evo
Ook Xwift Racing Events is terug van de partij met de Toyota GR Supra GT4 Evo voor Antoine Potty en Etienne Cheli, na de problemen van in Hockenheim. Daar kampte men met schade aan de radiator, waardoor men op zondag niet aan de start kon verschijnen. Hoewel zij mathematisch nog kans maken op de titel, zal het moeilijk zijn om te slagen. Tot slot neemt Gillion weer plaats naast Akhil Rabindra in de Racing Spirit of Léman Aston Martin, waar zij uitkomen in de Pro-Am klasse.

Foto's: GT4 European SeriesDit artikel werd gepubliceerd door Thomas Smets in FIA GT4 op dinsdag 26 september 2023 en is tevens terug te vinden in onze autosportkalender bij de meeting Barcelona.
  • Prospeed Competition

Copyright 2000-2024 Autosport.be - Contacteer ons