van der Horst

Spa Euro Race: Lamborghini Super Trofeo Evo aan de start? (Update)

Lamborghini Huracán Super Trofeo EVO
Lamborghini Huracán Super Trofeo EVO
Het Waalse Semspeed, dat dit seizoen in actie komt in de 100 Series by BGDC met twee Peugeot 308 Racing Cup's voor onder meer Geoffrey Heyninck, Benoît Semoulin en François Semoulin, heeft nog heel wat meer in petto. Het team heeft namelijk, parallel met het Peugeot-programma, een ambitieus GT-plan op poten gezet, dat bevestigde het team eerder vandaag via Facebook. Volgens onze collega's van onder meer SpeedAction TV mikt de familie Semoulin op een start in de Belcar-manche bij de Spa Euro Race, terwijl ook later op het seizoen de Lamborghini Super Trofeo Europe geviseerd wordt.
  • STX Motorhomes
Bij de debuutwedstrijd van de BGDC 100 Series slaagde het team er meteen in de klasse te winnen en op een onverhoopte vierde plaats algemeen af te sluiten. De stap naar de Lamborghini Huracan Super Trofeo kwam er omdat de familie Semoulin voor hun partners wilden meeknokken bovenaan het klassement. Een GT4 behoorde naar eigen zeggen ook tot de mogelijkheden, al bleek de stap tussen de Peugeot 308 en een GT4 te klein om de investering te rechtvaardigen. De eerste kennismaking met de wagen op circuit vond plaats afgelopen dinsdag. Wat de verdere plannen zijn met de wagen, is nog niet geweten. Wordt ongetwijfeld vervolgd...

Foto: Lamborghini



Dit artikel werd gepubliceerd door Martijn Wouters in Belcar Endurance op woensdag 25 april 2018 en is tevens terug te vinden in onze autosportkalender bij de meeting Spa Euro Race.
  • St. Paul

Copyright 2000-2024 Autosport.be - Contacteer ons