van der Horst

Beleef de Hankook 25 Hours VW Fun Cup vanop de eerste rij dankzij Ladbrokes.be!

VW Fun Cup #311 - Ladbrokes.be
VW Fun Cup #311 - Ladbrokes.be
Ladbrokes.be zal niet alleen op het circuit van Spa-Francorchamps, maar ook ernaast een prominente rol spelen tijdens de editie 2019 van de Hankook 25 Hours VW Fun Cup. Naast de verschillende activiteiten in het Volkswagen-dorp, zal ook de nieuwste partner van Kronos Events zijn duit in het zakje doen en verschillende animaties organiseren in de paddock van het mooiste circuit ter wereld.
Niet minder dan 40 passagiers zullen op zaterdag 13 en zondag 14 juli kennismaken met de VW Fun Cup powered by Hankook aan boord van de #311 in de kleuren van Ladbrokes.be, onder wie twee bekende gezichten: gewezen Rode Duivel Leo Van Der Elst en voetbalanalist Stéphane Pauwels. Twee passagiers hebben zich ondertussen al verzekerd van een codrive dankzij een online wedstrijd... en een derde wordt binnenkort aangeduid in samenwerking met Sudpresse. De winnaar van die wedstrijd krijgt een fantastische prijs: niet alleen beleeft hij of zij de race van binnenuit, maar de gelukkige winnaar wint ook een brunch voor twee personen op zondagochtend in de indrukwekkende hospitality van Ladbrokes.
 
Die brunch wordt klaargemaakt door niemand minder dan Alain Bianchin, de sterrenchef uit Jezus-Eik die ook op zaterdagavond een delicieus diner zal bereiden voor de gasten van Ladbrokes. In de indrukwekkende hospitality van bijna 150 m², gesitueerd aan de binnenkant van La Source, is er eveneens een publiek gedeelte voorzien met een uniek verhoogd terras met zicht op een van de beroemdste bochten ter wereld, de Raidillon. De tent in de beroemde rood-witte kleuren bestaat eveneens uit een bar die op zaterdag wordt geopend tussen 12 en 23 uur en op zondag van 10 tot 18 uur.
 
De moedigste bezoekers van de Hankook 25 Hours VW Fun Cup 2019 kunnen zich even verderop, in de Fun-paddock – gelegen tussen de F1-pitlane en het Volkswagen-dorp – wagen aan een heus hindernissenparcours van bijna 40 meter lang. De Ninja Warrior van Ladbrokes.be, niet geschikt voor de allerjongsten, is gebaseerd op een succesvol tv-concept en stelt concentratie en doorzettingsvermogen danig op de proef. Een onvergetelijke test voor lichaam en geest! Waagt u uw kans? Kunt u de snelste chrono kloppen?

Foto: Kronos Events - LetihonSchrijf u in voor de Autosport.be nieuwsbrief!

Dit artikel werd gepubliceerd door de redactie in VW Fun Cup op woensdag 26 juni 2019 en is tevens terug te vinden in onze autosportkalender bij de meeting 25H VW Fun Cup.
  • Shopa

Copyright 2000-2020 Autosport.be - Contacteer ons