van der Horst

Belgische delegatie voor de FIA Motorsport Games in Rome

Samenwerking RACB National Team en Comtoyou Racing
Samenwerking RACB National Team en Comtoyou Racing
Van 30 oktober tot 3 november organiseert de Internationale Autofederatie FIA in Rome de eerste Spelen voor gemotoriseerde sporten. De Belgische delegatie, onder leiding van Bas Leinders, telt vijf vertegenwoordigers.
De Belgische delegatie die eind oktober richting Rome trekt is bekend. Sinds het nieuws dat deze FIA Motorsport Games werden georganiseerd is het geweten dat Gilles Magnus, onze beste vertegenwoordiger in TCR Europe en ook lid van het RACB National Team, onze kleuren in de Touring Car Cup zal verdedigen. Recent werden ook andere rijders door de leden van het RACB-comité geselecteerd. Het gaat om Nicolas Baert voor de F4 Cup, Antoine Morlet en Manon Degotte in Karting Slalom Cup en Felix Ferir voor de  Digital Cup. Deze atleten worden in Rome begeleid door Bas Leinders, kapitein van de Belgische delegatie.

Het is voor mij een hele eer om de rol die ik sinds meer dan tien jaar binnen het RACB National Team vervul hier kan doortrekken”, stelt Leinders. “Ik merk dat deze jongeren heel gemotiveerd zijn, en hun land binnen deze internationale competitie zo goed mogelijk willen vertegenwoordigen. Ik sta klaar om ze te coachen en ze te helpen om de stress die bij zo een internationale manifestatie hoort te verwerken. We zullen alles in het werk stellen om te proberen enkele medailles naar huis te brengen.”

Lees ook: Motorsport Games: Gilles Magnus voor België in Touring Cup

Persbericht RACBSchrijf u in voor de Autosport.be nieuwsbrief!

Dit artikel werd gepubliceerd door de redactie in Varia op vrijdag 27 september 2019 en is tevens terug te vinden in onze autosportkalender bij de meeting FIA Motorsport Games.
  • Dreamdrive

Copyright 2000-2020 Autosport.be - Contacteer ons