van der Horst

Boutsen Ginion laat Stoffel Vandoorne van McLaren MP4-12C GT3 proeven

6efe3bd288ca959d7f7cba8b10d1f33c588afb66.jpg
Boutsen Ginion Racing zakte vandaag af richting Circuit Zolder om daar alvast de nodige voorbereidingen te treffen voor de Baku World Challenge eind november. Twee van de piloten die de kleuren van het team zullen verdedigen in Azerbeidzjan tekenden present, met zowel vaste waarde Frédéric Vervisch als nieuwkomer Stef Dusseldorp achter het stuur van de McLaren MP4-12C GT3. Opvallend gezicht was echter onze nationale F1 hoop Stoffel Vandoorne, nog maar net terug uit het Verenigd Koninkrijk waar hij de nodige uren doorbracht in de simulator van het McLaren F1-team.
  • Oeste Kart
In Zolder kroop de Rumbekenaar achter het stuur van de McLaren van het Belgische team, of hij naast Vervisch, Dusseldorp en Sims de vierde en laatste piloot wordt voor Boutsen Ginion in de Baku World Challenge is niet geweten, al sluit het team een toekomstige terugkeer van de McLaren protégé niet uit.

Foto: Boutsen GinionSchrijf u in voor de Autosport.be nieuwsbrief!

Dit artikel werd gepubliceerd door Vincent Wouters in Circuit Nationaal op donderdag 10 oktober 2013 en is tevens terug te vinden in onze autosportkalender bij de meeting Baku World Challenge.
  • Dreamdrive

Copyright 2000-2020 Autosport.be - Contacteer ons