van der Horst

Davidson vindt onderdak in LMP2 - Di Resta bij United Autosports

Anthony Davidson
Anthony Davidson
Anthony Davidson heeft onderdak gevonden in de LMP2-klasse nadat er door de komst van Fernando Alonso geen racezitje meer was voor hem bij Toyota Gazoo Racing. De FIA WEC-kampioen van 2014 blijft in Spa en Le Mans nog werkloos aan de kant staan, maar vervoegt vanaf Silverstone DragonSpeed in de LMP2-klasse. De Brit zal de #31 Oreca 07 delen met Pastor Maldonado en Roberto Gonzalez. Tijdens de eerste twee wedstrijden van het seizoen wordt zijn plaats nog ingenomen door Nathanael Berthon. Davidson blijft daarnaast ook reserverijder bij Toyota Gazoo Racing.
United Autosports - Ligier LMP2
United Autosports - Ligier LMP2
Nadat United Autosports eerder deze week de komst van Juan Pablo Montoya bekendmaakte, heeft de equipe van Zak Brown nu ook de laatste rijder in zijn line-up voor Le Mans gecommuniceerd. Paul Di Resta zal namelijk plaatsnemen naast Phil Hanson en Filipe Albuquerque. De Schot kwam in Daytona en Sebring al in actie op een Ligier JS217 LMP2 van United Autosports.

Foto's: Martijn Wouters & United AutosportsDit artikel werd gepubliceerd door Vincent Wouters in FIA World Endurance Championship op vrijdag 30 maart 2018 en is tevens terug te vinden in onze autosportkalender bij de meeting 24 Heures du Mans.
  • St. Paul

Copyright 2000-2024 Autosport.be - Contacteer ons