van der Horst

DDS Racing met nieuwe rijders en nieuwe kleuren op de #132

DDS Racing - VW Fun Cup #132
DDS Racing - VW Fun Cup #132
Op drie weken van de aftrap van de European VW Fun Cup 2019 op het Circuit Jules Tacheny de Mettet, onthullen meer en meer teams hun plannen en hun prachtig gedecoreerde wagens voor het komende seizoen. Ook DDS Racing, het team van Daan Deschepper, legt zijn kaarten op tafel met de #132 Evo3.
  • Powercars
Aangezien de vaste rijders van de #132 besloten om andere oorden op te zoeken, deed de gelegenheid zich voor om de auto eens goed onder handen te nemen en nieuwe rijders aan te duiden. Dennis Vallons, die vorig seizoen actief was op de #11 en verschillende keren het Fun-podium mocht betreden, vond een nieuwe partner die de schouders onder dit project wou zetten. Om dat extra in de verf te zetten, werd er gekozen voor een volledig nieuwe kleurstelling die zeker mag gezien worden. De #132 werd getooid in de kleuren van Bowl Inn, een groep met verschillende bowlingcentra in vooral West- en Oost-Vlaanderen. 

DDS Racing - VW Fun Cup #132
DDS Racing - VW Fun Cup #132
“Vorig jaar maakte ik mijn terugkeer naar de nationale racerij na een afwezigheid van verschillende jaren. Als zelfstandige is het niet altijd makkelijk om tijd vrij te maken, maar het bloed kruipt waar het niet gaan kan”, klinkt het bij West-Vlaming Dennis Vallons. “De microbe heeft er dus toe geleid om weer achter het stuur te kruipen en de VW Fun Cup leek me daarvoor het beste strijdwapen. Betaalbaar, rasechte cupwagens, verscheidenheid aan circuits en vooral veel sfeer, op en naast de baan. Dat is wat me aantrekt en het niveau ligt hoog, neen, heel hoog. Ik ambieer geen titels maar dat wil niet zeggen dat ik me niet inzet voor 110%", vertelt Dennis. 

Dennis Vallons zal alle manches van het nieuwe seizoen afwerken, op uitzondering van de 25 Hours VW Fun Cup, maar de auto zal ook daar aan de start komen. Zijn teamgenoot Dirk Gubbels zal hem net als vorig seizoen bijstaan in de strijd op de baan. De derde piloot van het volledig Vlaamse team zal later worden bekendgemaakt.

Foto's: DDS Racing, Kronos Events - LetihonSchrijf u in voor de Autosport.be nieuwsbrief!

Dit artikel werd gepubliceerd door de redactie in VW Fun Cup op maandag 4 maart 2019.
  • VR Racing

Copyright 2000-2020 Autosport.be - Contacteer ons