van der Horst

Drukke tijden voor Wolfgang Reip

Wolfgang Reip
Wolfgang Reip
Nog maar net bekomen van zijn eerste deelname aan de 24 uren van Le Mans, mag onze landgenoot Wolfgang Reip zich al opmaken voor zijn volgende uitdagingen. Dit weekend al zal de Nissan GT Academy 2012 winnaar plaatsnemen in de Nissan GT-R GT3 voor de vierde manche van het Britse GT, Reip vervangt bij RJN Alex Buncombe als ploegmaat van Chris Hoy. Een week later vinden wij de Belg terug in Japan waar hij met Nissan zal testen op het circuit van Suzuka in het vooruitzicht van de 1000 km race aldaar.
  • VR Racing
Chris Hoy/Alex Buncombe - Nissan GT Academy
Chris Hoy/Alex Buncombe - Nissan GT Academy
Lang hebben wij Wolfgang Reip niet in actie gezien in Le Mans, na amper vijf ronden gaf de versnellingsbak van de revolutionaire Nissan ZEOD RC er de brui aan en zat de editie 2014 er op voor de Belg. Veel tijd om terug te kijken op het debuut in mineur van de ZEOD RC heeft Reip echter niet, dit weekend wordt hij verwacht op het circuit van Snetterton waar hij voor het eerst dit jaar zal deelnemen aan het Brits GT kampioenschap. Samen met Chris Hoy zal hij aan de twee sprint wedstrijden deelnemen aan boord van de Nissan GT-R GT3 van het Nissan GT Academy Team RJN. Op 26 en 27 juni wordt Reip dan weer verwacht op het circuit van Suzuka waar de voorbereidende tests  voor de 1000 km van Suzuka plaatsvinden. Het is nog niet geweten of die testsessie ook daadwerkelijk zal resulteren in een deelname aan de beroemde Japanse endurance race.

Foto's: Georges De Coster & British GTSchrijf u in voor de Autosport.be nieuwsbrief!

Dit artikel werd gepubliceerd door Niels Vaeck in British GT Championship op donderdag 19 juni 2014 en is tevens terug te vinden in onze autosportkalender bij de meeting Snetterton.
  • Shopa

Copyright 2000-2020 Autosport.be - Contacteer ons