van der Horst

DTM Zolder: Ian Gepts pakt pole voor race 2 met 1 duizendste verschil!

T2 Racing - Norma M20 FC
T2 Racing - Norma M20 FC
Waar Ian Gepts voor de eerste Belcar-race in de marge van het DTM-weekend in Zolder nog genoegen moest nemen met een plaats op rij 1 van de startgrid, mag hij race 2 vanaf de pole starten. Meteen de eerste Belcar-pole in zijn carrière. Gepts klopte in de T2 Racing Norma die hij deelt met teameigenaar Pieder Decurtins de bolide van merkgenoten Longin/Longin/Corten met één luttel duizendste. De T2-zusterwagen van Verheyen/Verheyen/Mattheus start vanaf P3, terwijl de Totaalplan Racing Lamborghini ook voor het tweede Belcar-treffen de Belgium Racing-wagen klopte.
  • Oeste Kart
In Belcar 2 krijgen we voor race 2 een identieke startgrid als voor race 1, met John De Wilde op pole, voor de Porsche van Redant/Redant/Redant, het exemplaar van Wauters/Wauters en de zusterwagen van Paenen/Ooms. Ook in Belcar 4, 5 en 6 was de uitslag identiek met poles voor respectievelijk Koen De Wit, Marco Petry/Bernd Küpper en Jo Lammens/Gilles Puelings en Janez Jerse.

De eerste race van het weekend start op zaterdag om 16u15, de tweede race op hetzelfde tijdstip op zondag.

--- Uitslag kwalificatie voor race 2 Belcar DTM Zolder (pdf) ---

Foto: Martijn WoutersSchrijf u in voor de Autosport.be nieuwsbrief!

Dit artikel werd gepubliceerd door Martijn Wouters in Belcar Endurance op vrijdag 16 oktober 2020 en is tevens terug te vinden in onze autosportkalender bij de meeting Zolder DTM.
  • LTF

Copyright 2000-2020 Autosport.be - Contacteer ons