van der Horst

Dylan Derdaele is Belgische invoerder van corona-hygiënemeubel

Dylan Derdaele
Dylan Derdaele
Dylan Derdaele kennen we uiteraard uit de nationale en internationale autosport. De regerende Belcar-kampioen heeft naast de autosport echter ook een dagtaak als marketingverantwoordelijke bij de Group Derdaele. En hoewel zijn reguliere activiteiten vanwege de coronapandemie op een bijzonder laag pitje staan, heeft de Limburger niettemin een nieuwe uitdaging gevonden: de distributie en verkoop van corona-hygiënemeubels.
Dylan Derdaele - Nicolas Saelens
Dylan Derdaele - Nicolas Saelens
"Ik heb al enkele jaren mijn eigen vennootschap binnen de Group Derdaele waarmee ik zelf realisaties, aankoop en verkoop van bouw- en verbouwprojecten verzorg", vertelt Dylan Derdaele aan Autosport.be. "Daarnaast verzorg ik ook de marketing binnen de ganse groep. Het is via die weg dat ik in een van mijn hobby's ben gerold: de aan- en verkoop van een selectie bijzonder uiteenlopende zaken waarvoor ik een persoonlijke interesse heb. Dat kan je heel breed zien, van horloges over 100 jaar oude vintage reiskoffers van Louis Vuitton tot zelfs golfsticks."

Corona-hygiënemeubel
Corona-hygiënemeubel
"Zo werd mijn aandacht gewekt door een corona-hygiënemeubel. De coronacrisis raakt ons allemaal hard uiteraard. Als we echter zo snel mogelijk uit het dal willen kruipen, zullen we allemaal ons steentje moeten bijdragen. Daarom hebben we binnen onze bouwonderneming al geruime tijd maatregelen. Zo rijden werknemers afzonderlijk naar werven en hebben we aan al onze machines alcoholgeldispensers aangebracht. Het stopt daar evenwel niet, we gaan ook moeten denken hoe we anders met klanten en collega's op kantoor zullen omgaan. In dat plaatje past het corona-hygiënemeubel perfect."Corona-hygiënemeubel
Corona-hygiënemeubel
"Het corona-hygiënemeubel is een perfecte en eenvoudige manier waarop mensen hun handen kunnen ontsmetten. Het meubel bevat naast een vuilbak met magnetische afsluiting ook een rol papier en een voorziening voor alcoholgel of zeeppomp. Ik heb meteen de producent opgebeld en we zijn vrij snel tot een akkoord gekomen waarin ik de distributeur voor België ben. Iedereen die dat wenst, kan het aanschaffen en de interesse is gi-gan-tisch. Je kan gerust stellen dat de energie die in niet-coronatijden naar het racen zou gaan, nu naar de verkoop van het corona-hygiënemeubel gaat."Corona-hygiënemeubel
Corona-hygiënemeubel
"We hebben quasi geen publiciteit gemaakt en via mond-aan-mondreclame is de bal zeer snel aan het rollen gegaan. We leveren nu bijvoorbeeld aan alle Hubo-doe-het-zelf zaken, een aantal vestigingen van Carrefour, Proxy Delhaize en McDonald's. Recent krijgen we ook veel interesse uit de zorgsector env an scholen voor het corona-hygiënemeubel. De klant kan kiezen voor een uitvoering in zwart of wit, waarna er bij de productie eveneens een logo van de klant wordt aangebracht. We leveren standaard een dispenser mee van een liter met ontsmettingsmiddel, alsook een zeeppomp. Daarnaast zit in het basispakket ook een rol papier. De prijs is 200 euro, exclusief btw en levering en bestellen kan via dylan@derdaele.be."

 Dit artikel werd gepubliceerd door Martijn Wouters in Circuit op donderdag 30 april 2020.
  • De Swert Opticiens

Copyright 2000-2023 Autosport.be - Contacteer ons