van der Horst

Dylan Derdaele betwist volledig seizoen met Corvette

7d5374aac9443317bc4dc8833b920af6dc917f8a.jpg
Dylan Derdaele verschijnt dit jaar aan de start van de International GT Open. Derdaele, onlangs vader geworden, zal instappen op een Corvette van het Nederlandse V8 Racing en krijgt onze Noorderbuur Dennis Retera bij in het kuipje. V8 Racing werd vorig jaar met Nicky Pastorelli en Miguel Ramos nog vicekampioen bij de rijders en pakte de kroon bij de teams. Het team dat voor de technische ondersteuning kon vertrouwen op Corvette-expert Patrick Selleslagh heeft dit seizoen de intentie om maar liefst vier Corvette's in te schrijven.
Dylan Derdaele
Dylan Derdaele
Naast Derdaele/Retera zien we ook opnieuw de tandem Pastorelli/Ramos aan de start, terwijl Diederick Sijthoff de Brit Archie Hamilton naast zich krijgt. Wie de vierde Corvette gaat bemannen, is nog niet geweten. Tijdens de 600KM of Spa begin september doet het GT Open kampioenschap ons land aan. Ook het Belgian Racing Car Championship zal dat weekend te Spa in actie treden.

Update 26 februari 2014

Dylan Derdaele geeft uitleg omtrent de beslissing om over te schakelen op Corvette, na jaren van succes met Porsche.

Foto's: Vincent Wouters & Kronos EventsSchrijf u in voor de Autosport.be nieuwsbrief!

Dit artikel werd gepubliceerd door Martijn Wouters in International GT Open op dinsdag 25 februari 2014 en is tevens terug te vinden in onze autosportkalender bij de meeting 600KM of Spa.
  • STX Motorhomes

Copyright 2000-2021 Autosport.be - Contacteer ons