van der Horst

Een uitzonderlijke videocoverage voor de Hankook 25 Hours VW Fun Cup!

VW Fun Cup powered by Hankook - Franco Fun Festival
VW Fun Cup powered by Hankook - Franco Fun Festival
Zoals dat het geval is sinds 2016, geniet de Hankook 25 Hours VW Fun Cup van fantastische live beelden op het internet, dankzij een integrale uitzending die wordt uitgezonden op de website, maar ook op de site van Ladbrokes en op RTBF Auvio.
  • Powercars

Vanaf komende vrijdag, met de BGDC-race om 15.15u en vervolgens de Superpole-sessie (omstreeks 21 uur), kunt u de belangrijkste momenten van het evenement volgen dankzij een ‘Live TV’ van CMG Télévision. Op zaterdag en zondag wordt er niet minder dan 33 uur rechtstreeks uitgezonden door het team van Jean-François Thyssen. Van de nevenraces tot het eindpodium, u zal niets missen van wat er komend weekend zal plaatsvinden op het Circuit de Spa-Francorchamps!
 
Een echte studio…
 
Een tiental camera’s worden verdeeld over het circuit en in de pitlane. Sommige wagens, en dat is een van de nieuwigheden voor deze editie, worden bovendien uitgerust met een onboardcamera.
 
De commentaarcabine wordt getransformeerd tot een studio en wordt de vaste stek voor talloze interviews uitgevoerd door de speakers van het evenement: Antoni Coppi, Éric Trippaers, Gregory Deguelde, Manu Yvens, Michaël Duforest, Thomas Bastin en Vincent Franssen.
 
… en liveshows
 
VW Fun Cup powered by Hankook
VW Fun Cup powered by Hankook
Vanuit diezelfde studio worden verschillende liveshows uitgezonden op de website van de VW Fun Cup, maar ook op Facebook, de grote schermen rond het circuit, in de loges en in de pitlane. Dankzij de video’s geproduceerd door het team van Thomas Bastin, kunt u de hoogtepunten van de race bekijken, verschillende hoofdrolspelers ontmoeten en kennismaken met de wandelgangen aan de hand van exclusieve reportages.
 
Na de start, die uiteraard rechtstreeks te volgen is vanaf 15.30 uur, beginnen die uitzendingen van een twintigtal minuten vanaf 18 uur, met een interval van telkens twee uur (20u, 22u en middernacht). Op zondagochtend wordt de draad opnieuw opgenomen (om 8u, 10u, 12u, 14u en 16.30 uur). Mis die afspraken niet en twijfel geen seconde om ze te delen op uw sociale media!
 
RTBF Auvio en Classic 21 volgen de race
 
VW Fun Cup powered by Hankook
VW Fun Cup powered by Hankook
Uitstekend nieuws voor de media-aandacht van de Hankook 25 Hours VW Fun Cup: het platform RTBF Auvio van de openbare omroep zal de ‘Live TV’ van Kronos Events eveneens uitzenden! De wedstrijd wordt integraal getoond van zaterdag 15.45 uur tot zondag 17.30 uur. Dominique Dricot zal zich dan weer installeren in de studio van de 25 Hours op zaterdag om 19 uur om er zijn uitzending ‘Sports Moteurs’ te brengen die te horen is op Classic 21.
 
Of u nu op het circuit bent, bij u thuis, op het werk of op vakantie, surf naar de website van de VW Fun Cup, de pagina van Ladbrokes of naar RTBF Auvio om de wedstrijd integraal te volgen. De tien liveshows worden tot slot uitgezonden op de Facebook-pagina van de VW Fun Cup, erg actief met foto’s en ontelbare posts. Men zegge het voort!Schrijf u in voor de Autosport.be nieuwsbrief!

Dit artikel werd gepubliceerd door de redactie in VW Fun Cup op maandag 8 juli 2019 en is tevens terug te vinden in onze autosportkalender bij de meeting 25H VW Fun Cup.
  • VR Racing

Copyright 2000-2020 Autosport.be - Contacteer ons