van der Horst

Eindstand Belcar Endurance Championship 2019

Belgium Racing Team - Lamborghini Huracán Super Trofeo
Belgium Racing Team - Lamborghini Huracán Super Trofeo
Met een manche over 125 minuten op het Noord-Nederlandse TT Circuit in Assen, gewonnen door Tim Joosen, Luc De Cock en Tim Verbergt, werd het Belcar Endurance Championship 2019 besloten. De grootste beker gaat naar Belgium Racing dat met Dylan Derdaele en Nicolas Saelens de algemene titel veroverde. Bert Longin, Stienes Longin en Christoff Corten werden uiteindelijk vicekampioen én kampioen in Belcar 1. De volledige puntenstand (pdf) treft u aan lager op deze pagina, inclusief de verschillende kampioenen in elke klasse. Een welgemeende proficiat aan alle deelnemers, alsook aan de vele vrijwilligers en marshalls die hun steentje bijdroegen aan de Belcar 2019!


Nicolas Saelens - Dylan Derdaele

--- Eindstand Belcar Endurance Championship 2019 (pdf) ---

Belcar maakte ook reeds een korte video over de slotmanche van het seizoen welke u hieronder aantreft - de volledige review moet op vrijdag volgen.
 

Foto's: Geert Franquet, RacingPixels & Martijn WoutersDit artikel werd gepubliceerd door Martijn Wouters in Belcar Endurance op maandag 21 oktober 2019 en is tevens terug te vinden in onze autosportkalender bij de meeting Finaleraces.
  • Powercars

Copyright 2000-2024 Autosport.be - Contacteer ons