van der Horst

Enzo Ide en Maxime Soulet met GPR Aston Martin aan de start in Le Castellet

GPR Aston Martin Racing - Aston Martin Vantage GT3
GPR Aston Martin Racing - Aston Martin Vantage GT3
Dat Enzo Ide al een druk en goed gevuld seizoen voor de boeg heeft, wisten we al, maar blijkbaar is de honger naar snelheid van de West-Vlaming nog steeds niet gestild. Samen met Maxime Soulet zal hij komend weekend dan ook uitkomen in het International GT Open kampioenschap dat op gang zal worden geschoten op het circuit van Paul Ricard. Het Belgische duo zal er een Aston Martin V12 Vantage GT3 besturen die zal worden ingezet door GPR AMR dat de wagen afgelopen weekend reeds inzette in BRCC Endurance. Het gaat evenwel om een eenmalig optreden, al gaf Pino Sperlinga eerder dit jaar al aan een volledig seizoen te willen afwerken in het International GT Open kampioenschap.
  • STX Motorhomes
Eind vorig jaar wist de equipe rond Pino Sperlinga al indruk te maken door tijdens de seizoensafsluiter te Barcelona als zesde en zevende algemeen te eindigen, wat overeenkwam met respectievelijk de eerste en tweede plaats in de GTS-klasse.

Foto: Martijn WoutersSchrijf u in voor de Autosport.be nieuwsbrief!

Dit artikel werd gepubliceerd door Vincent Wouters in International GT Open op maandag 22 april 2013 en is tevens terug te vinden in onze autosportkalender bij de meeting Paul Ricard.
  • MF Racing

Copyright 2000-2021 Autosport.be - Contacteer ons