van der Horst

FIA GT Series Zolder: Video: De races van de Supercar Challenge in beeld gebracht

FIA GT Series Zolder: Het weekend in beeld gebracht
Drie weken geleden is op Circuit Zolder het nieuwe seizoen van de Supercar Challenge powered by Dunlop weer van start gegaan. Dit seizoen heeft de Supercar Challenge een eigen programma op Sport 10 en LIFE!TV. In dit tv-programma worden samenvattingen van de races getoond en wordt de kijkers een kijkje achter de schermen gegund bij verschillende raceteams.
Afgelopen week werd de eerste aflevering uitgezonden, komende week volgt aflevering twee. Heb je deze uitzendingen gemist of ben je niet in de gelegenheid om ze op Sport 10 of LIFE!TV te zien? Bekijk ze hier dan terug.



In het voorprogramma van de FIA GT series 20 en 21 april 2013 op het circuit van Zolder, reed de Supercar Challenge op zondag de races van de SuperGT/GT en Supersport/Sport groepen. Opnieuw een spannende strijd waarbij ook het resultaatsecondensysteem in werking trad. De top 3 van de zaterdagrace moest langer stilstaan tijdens verplichte pitstop.



Supercar Challenge press



Dit artikel werd gepubliceerd door Martijn Wouters in Supercar Challenge op zaterdag 18 mei 2013 en is tevens terug te vinden in onze autosportkalender bij de meeting FIA GT Series Zolder.
  • Dreamdrive

Copyright 2000-2024 Autosport.be - Contacteer ons