Finaleraces: Nog niets beslist in Supercar Challenge na eerste race te Assen

Traxx Racing - Peugeot RCZ
Een eerste zege voor de JW Raceservice SEAT Sport León Cup Racer en pech voor de Febo Racing Team SEAT León Cupra TCR, meer was er niet nodig om de titelstrijd weer open te gooien in de Supercar challenge. Chris Voet en Bart van den Broeck (Traxx Racing Team Peugeot RCZ) werden derde in de Sport Division en behouden alzo de leiding in de tussenstand van de klasse.
JW Raceservice - SEAT Sport León Cup Racer
Max Veels en Jack van der Ende wonnen met de JW Raceservice SEAT Sport León Cup Racer de eerste Supercar Challenge race te Assen. Stan van Oord en Dennis de Borst zagen een zekere zege in rook opgaan toen de wagen kort bij het einde van de race te kampen kreeg met mechanische pech en terugviel naar een zesde plaats in het eindklassement.  René Steenmetz (Ferry Monster Autosport SEAT León Cupra TCR) eindigde als tweede, Robert en Benjamin van den Berg (Harders Plaza BMW E90) legden beslag op de laatste podiumplaats. Remco de Beurs won in de Supersport 2-klasse, Henk Tappel (Racing Team Tappel BMW Zilhouette 2.0) was primus in de Sport Division.

Foto's: Niels Vaeck

Dit artikel werd gepubliceerd door Niels Vaeck in Supercar Challenge op zaterdag 20 oktober 2018 en is tevens terug te vinden in onze autosportkalender bij de meeting Finaleraces.