van der Horst

Francorchamps: Ben Tuck eerste winnaar in DTM Trophy

Start race 1 DTM Trophy Spa 2020
Start race 1 DTM Trophy Spa 2020
De Brit Ben Tuck (Walkenhorst Motorsport BMW M4) heeft de allereerste race ooit van de DTM Trophy gewonnen. Tuck domineerde met een snelste tijd in de vrije training, hij pakte daarna de pole voor de zaterdagrace, die na de DTM race plaatsvond, en reed in die race van start tot finish aan de leiding.
  • VR Racing
Podium race 1 DTM Trophy Spa 2020
Podium race 1 DTM Trophy Spa 2020
De DTM Trophy is het nieuwe GT kampioenschap dat in het kader van de DTM weekends verreden wordt. Het kampioenschap kende zaterdag zijn eerste race op het  circuit van Spa-Francorchamps. Max Koebolt (Walkenhorst Motorsport BMW M4) had zicht op de tweede plaats maar een tik in het begin van de race wierp de Nederlander terug, waarna hij niet meer voorbij de HP Racing International Mercedes-AMG van Tim Heinemann geraakte en zich tevreden moest stellen met de derde plaats. Jan Kisiel (Leipert Motorsport Mercedes AMG) pakte de vierde positie en Felix Hirsiger, best geplaatste juniorrijder, sloot de top vijf af met zijn Allied Racing Porsche.

Foto's: DTM Media Team
 Schrijf u in voor de Autosport.be nieuwsbrief!

Dit artikel werd gepubliceerd door Niels Vaeck in Deutsche Tourenwagen Masters op zaterdag 1 augustus 2020 en is tevens terug te vinden in onze autosportkalender bij de meeting Spa DTM.
  • Circuit Zolder

Copyright 2000-2021 Autosport.be - Contacteer ons