van der Horst

Francorchamps: Opnieuw BMW aan het feest maar nu met Ben Green

Ben Green - FK Performance Motorsport BMW M4
Ben Green - FK Performance Motorsport BMW M4
In de tweede race voor de DTM Trophy in Spa-Francorchamps was de zege opnieuw voor BMW. Na Walkenhorst Motorsport en Ben Tuck, was het zondag de beurt aan FK Performance Motorsport en Ben Green. Tim Heinemann (HP Racing International Mercedes-AMG) vertrok vanop de pole maar moest zich net al bij de eerste race tevreden stellen met de tweede plaats.
Max Koebolt - Walkenhorst Motorsport BMW M4
Max Koebolt - Walkenhorst Motorsport BMW M4
Heinemann nam de leiding na de start maar in de vijfde ronde moest hij Green voorbij laten, waarna de Brit naar een eerste zege reed. Ook Max Koebolt (Walkenhorst Motorsport BMW) wist zijn resultaat van zaterdag te herhalen, hij finishte immers opnieuw als derde. Kelvin Snoeks kende minder geluk, hij crashte zijn BMW in Blanchimont. Peter Terting (ProSport Racing Porsche) finishte als vierde. Jan Kisiel bracht zijn Leipert Motorsport Mercedes AMG als vijfde over de finish, één plaats voor Ben Tuck, de winnaar van zaterdag.

Foto's: DTM Media Team
 Schrijf u in voor de Autosport.be nieuwsbrief!

Dit artikel werd gepubliceerd door Niels Vaeck in Deutsche Tourenwagen Masters op zondag 2 augustus 2020 en is tevens terug te vinden in onze autosportkalender bij de meeting Spa DTM.
  • Shopa

Copyright 2000-2021 Autosport.be - Contacteer ons