Francorchamps: Wartique en Merckx tweemaal op het podium

Florian Merckx - Baron Motorsport
Op het circuit van Spa-Francorchamps vonden verleden weekend de Ferrari Days plaats, echter achter gesloten deuren dit jaar. In de Ferrari Challenge Europe Trofeo Pirelli kwamen twee Belgen aan de start, John Wartique en Florian Merckx. Beide Belgen en pakten in beide races podiumplaatsen achter de ongenaakbare Italiaan Emanuele Maria Tabacchi die beide wedstrijden won.
In de eerste race eindigde John Wartique (Francorchamps Motors Luxembourg) op de tweede plaats en Florian Merckx (Baron Motorsport) volgde op positie drie. In race 2 wisselden onze landgenoten van positie en pakte Merckx de tweede plaats met Wartigue op de laatste podiumtrede.

Dit artikel werd gepubliceerd door Niels Vaeck in Circuit Internationaal op maandag 14 september 2020.