van der Horst

Frédéric Vervisch dan toch aan de start op de Nürburgring

Frédéric Vervisch
Frédéric Vervisch
Frédéric Vervisch combineert als Audi-fabriekspiloot een programma in het FIA WTCR en een campagne in de Duitse ADAC GT Masters. Het WTCR, dat de FIA-status heeft van een wereldbeker, krijgt daarbij voorrang en dus zou de Harelbekenaar niet in actie komen tijdens de ADAC GT-manche op de Nürburgring op 4 en 5 augustus. De zopas bevestigde kalenderwijziging van WTCR zorgt er echter voor dat Vervisch alsnog dat weekend aan de slag kan op de Duitse omloop.
Frédéric Vervisch - Comtoyou Audi RS3 LMS
Frédéric Vervisch - Comtoyou Audi RS3 LMS
Vervisch zelf is momenteel al in Oostenrijk waar dit weekend de vijfde en zesde manche van de ADAC GT Masters worden verreden. "Aust Motorsport was enorm blij om te horen dat ik alsnog voor hen zou kunnen aantreden op de Nürburgring" aldus Vervisch. "Het is samen met Zandvoort toch het dichtstbijzijnde circuit dat we aandoen in ADAC GT dit jaar en bovendien ken ik de baan heel goed." Het zopas bekendgemaakte WTCR-weekend op de Slovakiaring op 14 en 15 juli vormt overigens geen probleem voor de kalender van onze landgenoot, die we dit seizoen ook nog in de Blancpain GT Series aan het werk zullen zien.

Foto's: Arne Simons



Dit artikel werd gepubliceerd door Arne Simons in ADAC GT Masters op donderdag 7 juni 2018 en is tevens terug te vinden in onze autosportkalender bij de meeting Nürburgring ADAC.
  • Powercars

Copyright 2000-2024 Autosport.be - Contacteer ons