van der Horst

Frédéric Vervisch vervangt Marc Basseng in ADAC GT Masters

Frédéric Vervisch
Frédéric Vervisch
Frédéric Vervisch zal komend weekend al aan de start staan van de ADAC GT Masters op de Lausitzring. Onze landgenoot zal Marc Basseng vervangen op de Land Motorsport Audi R8 LMS, een auto die hij intussen door en door heeft leren kennen in de Blancpain GT Series en afgelopen weekend tijdens de 24 Uren van de Nürburgring. De WRT-rijder zal dus onze Noorderbuur Peter Hoevenaars gaan vervoegen en dat alvast voor de komende vier ADAC GT-wedstrijden.
Frédéric Vervisch bij Land Motorsport aan de slag
Frédéric Vervisch bij Land Motorsport aan de slag
Vervisch kent de Duitse circuits natuurlijk op zijn duimpje na een erg succesvol 2008 waarin hij zich tot Duits Formule 3-kampioen kroonde. Basseng komt van zijn kant dit seizoen niet meer in actie bij Land Motorsport; "het seizoensbegin kende niet het succes waarop beide partijen gehoopt hadden" aldus teamchef Wolfgang Land. Komend weekend op de Lausitzring staan er zoals gewoonlijk in ADAC GT twee sprintwedstrijden van één uur op het programma, zowel op zaterdag als op zondag worden die op gang geschoten rond de klok van 13u.

Foto's: Arne Simons & Facebook (Frédéric Vervisch)Dit artikel werd gepubliceerd door Arne Simons in ADAC GT Masters op woensdag 1 juni 2016 en is tevens terug te vinden in onze autosportkalender bij de meeting Lausitzring DTM.
  • STX Motorhomes

Copyright 2000-2023 Autosport.be - Contacteer ons