van der Horst

Garage 59 wijzigt plannen voor GT World Challenge Europe Endurance Cup

Garage 59 - Aston Martin Vantage GT3
Garage 59 - Aston Martin Vantage GT3
Garage 59 neemt dit jaar opnieuw deel aan de GT World Challenge Europe Endurance Cup, maar zet niet langer een wagen in de Pro Cup. Ook bij het Britse team hebben de coronavirusmaatregelen hun sporen nagelaten waardoor men zich dit jaar concentreert op het inzetten van een Aston Martin Vantage GT3 in de Silver Cup en één in de Pro-Am Cup.
De wagen die in de GT World Challenge Europe Endurance Cup uitkomt in de Silver Cup krijgt als bemanning Jonny Adam/Chris Goodwin/Alexander West. Valentin Hasse-Clot en Andrew Watson delen het stuur van de Vantage die uitkomt in de Pro-Am Cup met een derde nog te bepalen rijder. Garage 59 tekent daarnaast ook present in de 24 Uur van de Nürburgring met een Vantage GT4 met als rijders Alexander West, Chris Goodwin, Darren Turner en nog een vierde nog te bevestigen rijder.

Foto: garage 59
 



Dit artikel werd gepubliceerd door Niels Vaeck in GT World Challenge Europe op vrijdag 17 juli 2020 en is tevens terug te vinden in onze autosportkalender bij de meeting 24H Nürburgring.
  • Powercars

Copyright 2000-2024 Autosport.be - Contacteer ons