van der Horst

Gilles Magnus aan de start van GT4 Sprint Cup Europe

Gilles Magnus
Gilles Magnus
Gilles Magnus zal aan de start verschijnen van de GT4 Sprint Cup Europe, die verreden wordt in de rand van de DTM-finale in Hockenheim. De Antwerpenaar en kersvers Junior-kampioen in het Belcar Endurance Championship komt uit op een Mercedes uit de stal van SRT met de steun van Diaboor. De firma van Hendrik Mouton hielp de jonge Magnus eerder dit jaar reeds aan een zitje toen hij debuteerde in de Blancpain GT Sprint Cup bij de manche te Circuit Zolder en herhaalt die steun nu, zo vertelde Mouton aan Autosport.be.
Start BGTSC Zaterdagrace Zolder
Start BGTSC Zaterdagrace Zolder
Gilles Magnus deed het niet onaardig bij de Blancpain GT Series Sprint Cup manche te Circuit Zolder. Bij de twee wedstrijden, die verreden werden in het kader van het New Race Festival, sloot hij samen met teammakker Alessio Picariello als zesde en zevende algemeen af, met ook de zege in de Silver Cup. Eerder had hij de WRT Audi R8 LMS GT3 al naar de tweede startrij gestuurd in het hypercompetitieve veld en dat met enkel een uitgeregende testdag onder de riem voor de start van het weekend. Vorige maand kwam Magnus nog in actie op de "Kermit" Mercedes-AMG en samen met Bas Schouten was hij goed voor een podiumplaats.

Foto's: Racing International Photography & Arne SimonsSchrijf u in voor de Autosport.be nieuwsbrief!

Dit artikel werd gepubliceerd door Martijn Wouters in FIA GT4 op woensdag 3 oktober 2018 en is tevens terug te vinden in onze autosportkalender bij de meeting Hockenheim DTM.
  • Heinz Performance

Copyright 2000-2020 Autosport.be - Contacteer ons