van der Horst

Grasser Racing Team weer naar de GT World Challenge

GRT Grasser Racing Team - Lamborghini Huracán GT3
GRT Grasser Racing Team - Lamborghini Huracán GT3
Lang heeft de afwezigheid van Grasser Racing Team uit de kampioenschappen van SRO niet geduurd. Het Oostenrijkse Lamborghini-team blijft daarnaast actief in de ADAC GT Masters en het Noord-Amerikaanse IMSA-kampioenschap, maar lonkt ook naar de nieuwe DTM-formule.
GRT - Lamborghini Huracan GT3
GRT - Lamborghini Huracan GT3
De eer van Lamborghini in de GT World Challenge Europe wordt dit seizoen verdedigd door FFF Racing Team, de structuur van regerend kampioen Andrea Caldarelli, en Emil Frey Racing. Van Grasser Racing Team is er geen spoor meer, maar daar komt volgend jaar verandering in. Er komen twee Huracan GT3 Evo aan de start, een met professionele rijders die zal meespelen voor de algemene overwinning, een ander exemplaar voor juniorrijders in de Silver Cup.

Daarnaast doet het team van Gottfried Grasser met twee wagens een gooi naar de titel in de uithoudingswedstrijden van het IMSA-kampioenschap en worden er maar liefst vier Huracan aan de start van de ADAC GT Masters verwacht, met een mix tussen fabrieksrijders en juniors van het Italiaanse merk.

Wanneer een beslissing is gevallen over het nieuwe DTM-reglement, zal Grasser Racing Team ook de knoop doorhakken voor een eventuele deelname aan dat kampioenschap.

Foto's: Fred Vautier, Racing International PhotographySchrijf u in voor de Autosport.be nieuwsbrief!

Dit artikel werd gepubliceerd door Gregory Deguelde in GT World Challenge Europe op vrijdag 23 oktober 2020.
  • Dreamdrive

Copyright 2000-2020 Autosport.be - Contacteer ons