van der Horst

Gratis tickets voor de 24 Hours of Zolder 2017!

Start 24 Hours of Zolder 2015
Start 24 Hours of Zolder 2015
Het is ondertussen bijna een traditie geworden, Autosport.be geeft ook voor de editie 2017 van de 24 Hours of Zolder gratis tickets weg. De Zolderse etmaalrace vindt plaats in het weekend van 19 en 20 augustus. Wat je moet doen om de weekendtickets die Autosport.be weggeeft te winnen, lees je lager op deze pagina!
Anders dan de voorgaande jaren, richt onze wedstrijd zich dit jaar op onze Facebook-fans; jullie zijn talrijk en dus willen we je daarvoor bedanken. Om in aanmerking te komen voor een ticket, volg je onderstaande stappen.
  1. Like onze Facebookpagina (maar dat had je eigenlijk toch al gedaan, niet?)
  2. Beantwoord de wedstrijdvraag en de schiftingsvraag hieronder

Wedstrijd

Volgens de deelnemerslijst 24 Hours of Zolder die we eerder deze maand publiceerden, is er één Ford Mustang ingeschreven. Welk startnummer zal er op de wagen kleven volgens de voorlopige inschrijvingslijst?

Schiftingsvraag

Hoeveel geldige inzendingen ontvangen we voor dinsdag 15 augustus 2017 11:59?

Antwoorden

Stuur ons je antwoord, samen met je naam en e-mail adres naar ons contactformulier.

Update

De wedstrijd is afgelopen en de winnaars werden persoonlijk gecontacteerd.

Wedstrijdreglement: Over de uitslag van de wedstrijd wordt niet gecorrespondeerd. Tegen de uitslag is geen bezwaar of beroep mogelijk. De prijs is niet inwisselbaar voor geld of andere goederen. Inzendingen ontvangen na 15 augustus 11:59 worden niet in beschouwing genomen. Slechts één deelname per persoon. Dit reglement kan op elk moment aangepast worden. Onvolledige inzendingen worden niet in beschouwing genomen.

Foto: Ronald Janssens



Dit artikel werd gepubliceerd door Martijn Wouters in Belcar Endurance op zondag 13 augustus 2017 en is tevens terug te vinden in onze autosportkalender bij de meeting 24 Hours of Zolder.
  • Powercars

Copyright 2000-2024 Autosport.be - Contacteer ons