Grobnik: Race 2: Dylan Derdaele opnieuw vijfde - Hendriks Motorsport 1-2-3

Vittorio Ghirelli - Hendriks Motorsport
Dylan Derdaele kwam in de tweede race voor de EuroNASCAR 2 na een sterke race als zesde over de lijn, maar werd uiteindelijk als vijfde geklasseerd nadat Francesco Garisto (Marko Stipp Motorsport), die voor hem finishte, tien seconden straftijd kreeg voor het niet respecteren van de track limits. Dylan Derdaele werd tevens derde in het rookie klassement. De race werd net als zaterdag gewonnen door Vittorio Ghirelli (Hendriks Motorsport).
Ghirelli was opnieuw ongenaakbaar en reed de ganse race op kop. Achter de Italiaan kon zijn teamgenoot Tobias Dauenhauer niet weerstaan aan een oprukkende Martin Doubek (Hendriks Motorsport) die gestart van op de vierde plaats zorgde voor een volledig Hendriks Motorsport-podium. Na de straf van Garisto ging de vierde plaats naar Vladimiros Tziortzis (Alex Caffi Motorsport). Derdaele werd vijfde, voor Julia Landauer (PK Carsport), terwijl Simon Pilate (Feed Vict Racing) de zevende plaats pakte.

Dit artikel werd gepubliceerd door Niels Vaeck in Nascar Whelen Euro Series op zondag 15 november 2020.