van der Horst

GT Open startgrid raakt stilaan gevuld

Teo Martin Motorsport - McLaren 720S GT3
Teo Martin Motorsport - McLaren 720S GT3
Het ziet er naar uit dat de organisatie van het International GT Open zich opnieuw mag opmaken voor een mooi seizoen. Steeds meer teams maken hun plannen om in de serie aan de start te komen bekend. Zo ook Teo Martín Motorsport, al jaren een smaakmaker in de serie, dat al liet weten dat het terugkeert met twee McLaren 720S GT3, één in de PRO klasse en één die uitkomt in de PROAM klasse.
Imperiale Racing - Lamborghini Huracan GT3
Imperiale Racing - Lamborghini Huracan GT3
Verder maakte Imperiale Racing bekend dat het terugkeert naar het GT Open na een jaar afwezigheid. Imperiale Racing zal Lamborghini vertegenwoordigen met twee Huracàn GT3 Evo. Een van de bolides wordt bemand door het duo Giovanni Venturini/Leonardo Pulcini. Ook terug na een jaar afwezigheid is RS Racing dat opteert voor een Ferrari 488 GT3 met als rijders Daniele Di Amato en Alessandro Vezzoni. AF Corse blijft de serie trouw en rekent op Louis Prette en Vincent Abril om een Ferrari 488 GT3 EVO de sporen te geven.

Denis Remenyako - GetSpeed Performance Mercedes AMG GT3
Denis Remenyako - GetSpeed Performance Mercedes AMG GT3
Het Duitse GetSpeed verdedigt de kleuren van Mercedes en brengt twee AMG GT3 op de grid waarvan er een bemand wordt door Janine Hill en John Shoffner. EXP Racing dat debuteert in het GT Open zet één Mercedes AMG GT3 in voor niemand minder dan ex-formule 1 rijder Christian Klien en de Pool Patryk Krupiński. Ook SPS Automotive Performance wordt aan de start verwacht met een nieuwe AMG GT3. Olimp Racing is ook zeker van de partij maar het Poolse team moet nog kiezen met welke wagens, het beschikt immers over twee Mercedes AMG GT3 en een Audi R8 LMS GT3. Verwacht wordt dat Team Lazarus, dat deze winter de overstap maakte naar Bentley, ook met deze bolide aan de start komt van verscheidene wedstrijden van het GT Open. Noteer alvast dat op 6 en 7 juni het International GT Open afzakt naar het Circuit Spa-Francorchamps.

Foto's: Niels Vaeck



Dit artikel werd gepubliceerd door Niels Vaeck in International GT Open op vrijdag 7 februari 2020.
  • Prospeed Competition

Copyright 2000-2024 Autosport.be - Contacteer ons