van der Horst

Gulf 12H: Vrije Training 2: AF Corse met 1-2

AF Corse - Ferrari 458 Italia GT3
AF Corse - Ferrari 458 Italia GT3
AF Corse heeft ook tijdens de tweede vrije training in de aanloop naar de Gulf 12 Hours de toon gezet, nadat het eerder al op kop prijkte na de nachttraining gisteren. Ditmaal vonden we zelfs twee wagens van het Italiaanse team terug op kop van het peloton, met de #3 van Wyatt/Rugolo/Rigon snelste voor Pro-Am-teamgenoten Perazzini/Barreiros/Cioci. De Avelon Formula Wolf #45 klopte af als derde.
MRS GT Racing - Porsche 991 GT3 Cup
MRS GT Racing - Porsche 991 GT3 Cup
Michele Rugolo stuurde de AF Corse Ferrari 458 Italia GT3 naar de beste chrono deze week, nadat eerder in de sessie de beide Black Falcon wagens bovenaan de tijdstabellen prijkten en ook McLaren even de neus aan het venster stak. Ferrari zette evenwel snel de situatie recht en samen met zusterwagen #4 is de AF Corse Ferrari #3 de enige die voorlopig onder de grens van 2:10-duikt. De Kessel Racing Ferrari van Talbot/Lorenzo/Zanuttini en onze landgenoot Jacques Duyver was primus in de Gentlemen-klasse, terwijl MRS GT snelste bleek in de Cup-klasse.

Om 16.00 vanavond (lokale tijd) wordt de eerste van vier kwalificatieheats op gang getrapt.

--- Uitslag vrije training 2 Gulf 12 Hours of Abu Dhabi 2014 (pdf) ---

Foto's: Martijn Wouters



Dit artikel werd gepubliceerd door Martijn Wouters in Circuit Internationaal op vrijdag 12 december 2014 en is tevens terug te vinden in onze autosportkalender bij de meeting Gulf 12 Hours.
  • STX Motorhomes

Copyright 2000-2024 Autosport.be - Contacteer ons