van der Horst

Gulf 12H: Graff Norma's nog steeds snelste - Beechdean Aston Martin beste GT

Beechdean AMR - Aston Martin Vantage GT3
Beechdean AMR - Aston Martin Vantage GT3
Vanochtend en vanmiddag stonden er op het Yas Marina circuit nog drie vrije trainingen op het programa van telkens vijftig minuten. Weinig verrassend waren de Graff Norma's na hun besttijd van gisteravond nog steeds de referentie, al gingen de tijden - vermoedelijke omwille van de hitte - niet erg omlaag. De nieuwe Beechdean Aston Martin Vantage GT3 was snelste GT, dankzij een chrono uit de eerste sessie waarmee het Britse team nipt veelwinnaar Kessel Racing afhield.
Car Collection Motorsport zette even de neus aan het venster in de laatste training door de besttijd te laten optekenen, al was deze wel trager dan de chrono's uit de eerdere sessies. In de late namiddag maakt Abu Dhabi zich op voor de kwalificaties voor de Gulf 12 Hours, een sessie die is onderverdeeld in drie heats waarbij telkens één rijder aan de bak mag.

Lees ook: Gulf 12H: Graff Norma's domineren nachttraining

--- Uitslag Free Practice 1 Gulf 12 Hours 2018 (pdf) ---
--- Uitslag Free Practice 2 Gulf 12 Hours 2018 (pdf) ---
--- Uitslag Free Practice 3 Gulf 12 Hours 2018 (pdf) ---

Foto: Martijn Wouters



Dit artikel werd gepubliceerd door Martijn Wouters in Circuit Internationaal op vrijdag 14 december 2018 en is tevens terug te vinden in onze autosportkalender bij de meeting Gulf 12 Hours.
  • LTF

Copyright 2000-2024 Autosport.be - Contacteer ons