van der Horst

Hockenheim: Vervisch/Detavernier op McDonald's Racing Norma

McDonald's Racing - Norma M20 FC
McDonald's Racing - Norma M20 FC
Audi-fabrieksrijder Frédéric Vervisch en zijn manager Angélique Detavernier maken dit weekend hun comeback in het Belcar Endurance Championship. Het West-Vlaamse duo komt uit op een Norma M20 FC van McDonald's Racing, nadat bezieler François Bouillon niet zal afzakken naar Hockenheim vanwege een te drukke beroepsmatige agenda.
Angélique Detavernier
Angélique Detavernier
Vervisch werkte eerder deze week nog een test af met Comtoyou Racing in het kader van het FIA WTCR. Het Waalse team verzorgt dit jaar, net als vorig seizoen, eveneens de technische ondersteuning van de Belcar-Norma van McDonald's Racing. Vervisch en Detavernier zullen een team vormen met Koen De Wit en zouden de zege in de prototype-divisie moeten kunnen najagen. Bij de seizoensopener in Zolder twee weken geleden kreeg het team de pechduivel op bezoek, toen een velg stukging en schade toebracht aan de koeling van de wagen. Daarom zal het team van de donkergroene Norma extra gebrand zijn op een goed resultaat dit weekend! Eerder vandaag meldde Autosport.be ook het forfait van Gilles Magnus op de Norma M20 FC van PK Carsport en dat van de Wolf GB08.

Foto's: Ronald Janssens & Detavernier press



Dit artikel werd gepubliceerd door Martijn Wouters in Belcar Endurance op donderdag 20 mei 2021 en is tevens terug te vinden in onze autosportkalender bij de meeting 12H Hockenheim.
  • St. Paul

Copyright 2000-2024 Autosport.be - Contacteer ons