van der Horst

Hoe autosport leidde tot een samenwerking tegen corona

Dylan Derdaele - Corrie Gielen
Dylan Derdaele - Corrie Gielen
Het coronavirus blijft de cadans van ons dagelijks leven bepalen, al lijkt er dezer dagen wat licht aan het einde van de tunnel te schijnen. We kunnen stilaan beginnen nadenken over hoe we ons dagelijks leven stukje bij beetje weer kunnen oppikken en bijgevolg dienen we dan ook maatregelen te treffen om ons te beschermen tegen een nieuwe infectiegolf - en potentiële lockdown. Vorige week berichtte Autosport.be al hoe Dylan Derdaele zich ontpopte tot een ondernemer die meesterlijk inspeelde op de crisis. Het verhaal stopt daar echter niet, want contacten uit de autosport bleken nuttig, bijzonder nuttig.
  • STX Motorhomes
"Met ons corona-hygiënemeubel hebben we een concept in de markt gezet dat op een eenvoudige manier breed uitgerold kan worden", vertelt Dylan Derdaele. "In eerste instantie dachten we dat het vooral bedrijven zou aanspreken, maar de voorbije weken begonnen er tevens vragen door te sijpelen uit de zorgsector en uit het onderwijs. aangezien we daarbij spreken over de meest kwetsbare mensen in onze samenwerking, zijn we gaan kijken of we ons concept verder konden verbeteren."

Corona-hygiënemeubel
Corona-hygiënemeubel
"Via de autosport kwam ik in het verleden in contact met Corrie Gielen van Chrisal", vervolgt de regerende Belcar-kampioen. "Dat bedrijf, dat tevens gevestigd is in onze regio, produceert probiotische reinigingsmiddelen. Dat zijn producten met goede bacteriën zeg maar, interessant voor zowel mens, dier als het milieu in het algemeen. Ze zijn krachtig, maar tegelijkertijd toch veilig en duurzaam, want bijvoorbeeld de actieve handgel bevat circa 15 procent minder alcohol en is daarbij zelfs effectiever dan de gebruikelijke gels. Daarom hebben we besloten om de gels en zepen die we leveren bij ons corona-hygiënemeubel te vervangen door producten van Chrisal. Klanten die nadien willen bijbestellen kunnen dat doen bij Chrisal zelf, via info@chrisal.com of telefonisch via 011 548 000. Zij die een corona-hygiënemeubel willen bestellen kan daarvoor nog steeds terecht bij dylan@derdaele.be en vandaag opende ook onze webshop op hygienemeubel.be."
Dit artikel werd gepubliceerd door Martijn Wouters in Coronavirus COVID-19 op donderdag 7 mei 2020.
  • Skylimit Events

Copyright 2000-2023 Autosport.be - Contacteer ons