van der Horst

Jerry De Weerdt op zoek naar piloot voor Le Mans

Circuit Zolder, donderdag 21 augustus  2014 - Internationale testdag
Zoals we reeds eerder melding maakten is het nieuwe speeltje van Jerry De Weerdt in het land en op 18 september zal de Nascar Dodge Challenger opnieuw zijn opwachting maken op Circuit Zolder voor een doorgedreven testsessie. De BRASS Racing rijder mikt op een volledig seizoen in de Nascar Whelen Euro Series in 2015, maar zal ook het weekend van 11 & 12 oktober aan de start komen van de Nascar Whelen Euro Series op het circuit van Le mans Bugatti.
Dodge Nascar - Brass Racing
Dodge Nascar - Brass Racing
Jerry De Weerdt is van alle markten thuis en heeft nu ook zijn eerste 24 Hours of Zolder achter de keizen met een knappe tiende plaats algemeen in de Porsche GT4 van het team Yokohama-Skylimit en onder het waakzaam oog van First Motorsport teambaas Jo Jamers.
"Schitterend", aldus Jerry de Weerdt. "Volgend jaar sta ik er zeker terug. We behaalden een tiende plaats algemeen en dat was het hoogst haalbare met deze wagen. Ik heb me super geamuseerd."

Het programma van BRASS Racing krijgt stilaan vorm en alle prioriteit gaat uit naar de Nascar Whelen Euro Series 2015 waarin BRASS Racing, na PK Carsport en Marc VDS Racing het derde Belgische team zal zijn dat een wagen inzet in deze spectaculaire discipline.

Ter voorbereiding op het seizoen 2015 wil Jerry de Dodge inzetten tijdens het laatste raceweekend van het seizoen in Le Mans. Hiervoor is hij nog op zoek naar een tweede piloot die kan aantreden voor de twee slotmanches in Elite2.

Geïnteresseerden kunnen contact opnemen met Jerry via +32496.801.523 of jerry.de.weerdt@telenet.be

Foto's: Brass Racing & Ronald JanssensSchrijf u in voor de Autosport.be nieuwsbrief!

Dit artikel werd gepubliceerd door DSP VOF in Nascar Whelen Euro Series op dinsdag 9 september 2014 en is tevens terug te vinden in onze autosportkalender bij de meeting Le Mans.
  • Oeste Kart

Copyright 2000-2020 Autosport.be - Contacteer ons