van der Horst

24H Le Mans: JMW en Flying Lizard Motorsport slaan handen in elkaar

JMW Motorsport - Ferrari 458 Italia GTE
JMW Motorsport - Ferrari 458 Italia GTE
Nadat eerder deze week werd aangekondigd dat Cooper MacNeil en Bret Curtis de tweede ProSpeed Competition Porsche zullen bemannen in Le Mans, maakte het Britse JMW Motorsport nu ook bekend aan de start te zullen verschijnen met twee Amerikanen. Na het verliezen van de ondersteuning van Porsche in de ALMS, het overschakelen naar Audi in het TUSC (GTD) en hun afwezigheid in Le Mans vorig seizoen, zal Flying Lizard Motorsports dit jaar in zekere vorm toch weer terugkeren naar de 24 uren van Le Mans.
  • Prospeed Competition
JMW Motorsport - Ferrari 458 Italia GTE
JMW Motorsport - Ferrari 458 Italia GTE
Flying Lizard teambaas Seth Neiman zal namelijk met teamgenoot Spencer Pumpelly uitkomen op de JMW Motorsport Ferrari 458 Italia in de GTE-Am klasse. Daar vervoegen ze de Saudische prins Abdulaziz Alfaisal die vorig jaar al met de gele Ferrari van het Britse team aan de start stond. Zowel Neiman als Pumpelly beschikken met respectievelijk negen en drie deelnames reeds over de nodige ervaring in La Sarthe en zullen bovendien worden bijgestaan door Flying Lizard team manager Eric Ingraham en strateeg Thomas Blam.

Foto: JMW



Dit artikel werd gepubliceerd door Vincent Wouters in 24 Heures du Mans op dinsdag 6 mei 2014 en is tevens terug te vinden in onze autosportkalender bij de meeting 24 Heures du Mans.
  • Skylimit Events

Copyright 2000-2024 Autosport.be - Contacteer ons