van der Horst

Kom als VIP de troepen van VR Racing by Qvick Motors aanmoedigen tijdens de 24 Hours of Zolder

VR Racing by Qvick Motors - Ford Marc Car 2
VR Racing by Qvick Motors - Ford Marc Car 2
Tijdens het weekend van 10 & 11 augustus staat de vermaarde 24 Hours of Zolder op het programma met uiteraard de loodzware etmaalrace, voorafgegaan door races met historische wagens. Een van de te volgen teams tijdens de 24 Hours of Zolder is zonder twijfel VR Racing by Qvick Motors. Enerzijds omdat Dirk Van Rompuy zijn leiderspositie moet verdedigen in de Belcar Youngtimer Cup. Anderzijds gaat tijdens de 24 Hours zelf bij VR Racing alle aandacht naar de MARC 2 Ford Mustang V8, die na vier podiumplaatsen op rij op een nipte tweede plaats staat in de tussenstand, na de Lamborghini van Belgium Racing. U kan erbij zijn en mee binnen het team betrokken worden in deze zware uitdaging. Lees vooral verder...
Zilverwerk VR Racing
Zilverwerk VR Racing
Na vier races staat de imposante MARC 2 Mustang V8 van VR Racing by Qvick Motors op een bijzonder knappe tweede plaats in de klasse Belcar 3 van het Belcar Endurance Championship of het officieel Belgisch uithoudingskampioenschap. Tijdens deze vier races eindigde het trio Van Rompuy/Qvick/Rasse telkens op het ereschavot met een zege als voorlopige apotheose. Het verschil in de tussenstand met de leider, de Lamborghini Huracan Super Trofeo van Belgium Racing, is amper drie punten. In de wetenschap dat er 50 punten te verdelen zijn tijdens de Zolderse race tweemaal rond de klok, behoort VR Racing tot de absolute favorieten. Het vaste trio krijgt voor deze loodzware race zoals in mei gemeld de versterking van de immer snelle Nico Verdonck en een nog aan te duiden vijfde piloot. Het doel is eenvoudig, trachten zo hoog mogelijk te finishen en de zege te pakken in de klasse voor Belcar Specials en de leiding in de tussenstand van het kampioenschap terug opeisen. Je kan erbij zijn als VIP om dit alles te volgen vanop de eerste rij, tussen de teamleden en de piloten. Meer informatie in deze folder.
 

Drie races op één dag met Belcar Endurance Championship en Belcar Youngtimer Cup

VR Racing/Qvick Motors - BMW M3
VR Racing/Qvick Motors - BMW M3
In het kader van de 24 Hours of Zolder worden in het voorprogramma ook de vijfde en zesde manche verreden van het kampioenschap voor historische racewagens. In de Belcar Youngtimers Cup (1982-1990) leidt Dirk Van Rompuy een peloton van 24 wagens in diens BMW E30 M3 met een mooie voorsprong van 21 punten op de pijlsnelle Mercedes 190 EVO2 van Gentleman’s Fair. Ook in de klasse 4C voor Youngtimers met een cilinderinhoud tussen 1801 & 2500cc is Van Rompuy senior de fiere leider. Het is de bedoeling binnen VR Racing dat de Sinjoor minstens zijn voorsprong kan handhaven of misschien wel verder uitdiepen. Net als in het Belcar Endurance Championship stond VR Racing bij de Youngtimers telkens op het podium.

Lees de folder en schrijf u in voor een onvergetelijk weekend met VR Racing by Qvick Motors.
 


Foto's: Marnik Mouchaers / Niels Vaeck / Ronald JanssensDit artikel werd gepubliceerd door de redactie in Belcar Endurance op donderdag 18 juli 2019 en is tevens terug te vinden in onze autosportkalender bij de meeting 24 Hours of Zolder.
  • Qvick Motors

Copyright 2000-2022 Autosport.be - Contacteer ons