van der Horst

Ladbrokes.be met een Biplace aan de start van de Hankook 25 Hours VW Fun Cup!

Ladbrokes.be - VW Fun Cup Biplace #311
Ladbrokes.be - VW Fun Cup Biplace #311
Elk jaar beleven honderden passagiers een unieke belevenis op het circuit van Spa-Francorchamps, door mee te racen in de Biplace-categorie van de Hankook 25 Hours VW Fun Cup. Tijdens de 22ste editie van de wedstrijd wordt een deel van die passagiers ingezet door Ladbrokes.be, partner van het evenement. De #311 Ladbrokes.be Biplace wordt op 13 en 14 juli bestuurd door Jérome Farinaux, Jérémy Peclers en Fabien Kieltyka en mikt meteen op een podiumplaats.
De VW Fun Cup powered by Hankook beleeft een sterk seizoen 2019. Voor de eerste drie wedstrijden werd een recordaantal deelnemers geregistreerd sinds Kronos Events de organisatie op zich nam, en de strijd voor de overwinning in alle categorieën is onvoorspelbaarder dan ooit. Een evolutie die zich ook zal doorzetten naar het hoogtepunt van het seizoen, aangezien ruim 120 deelnemers aan de start verwacht worden van de Hankook 25 Hours VW Fun Cup. Het deelnemersveld wordt dit jaar bovendien versterkt door een Biplace in de kleuren van Ladbrokes.be, dat zijn samenwerking met Kronos Events zo een extra dimensie geeft. De #311 krijgt drie sterke rijders aan het stuur die willen meestrijden voor de zege...
 
Jérome Farinaux, werknemer van Ladbrokes, is een van de vaste rijders op de VW Fun Cup Biplace Evo3 #306 – die wordt ingezet door organisator Kronos Events – en kent dus zowel de auto als het kampioenschap als zijn broekzak. Omwille van die ervaring krijgt hij de rol van wegkapitein. Het drietal bestaat verder uit twee rijders die vooral in de karting een sterke reputatie hebben opgebouwd, maar daarnaast ook allesbehalve onbekend zijn voor de VW Fun Cup. Jérémy Peclers heeft een stevig visitekaartje, met onder meer twee successen in de IAME International Final (categorie X30 Master), terwijl Fabien Kieltyka twee jaar geleden Belgisch kampioen werd in diezelfde categorie. Ze hebben allebei al een zekere ervaring in de VW Fun Cup en hebben er hun ontegensprekelijke snelheid bewezen.
 
“Het is heel bijzonder om te kunnen aankondigen dat Ladbrokes.be met een VW Fun Cup zal proberen om 25 uur lang het befaamde circuit van Spa-Francorchamps te trotseren”, reageert Yannik Bellefroid, CEO van Ladbrokes.be. “Toen we het kampioenschap leerden kennen, viel ons oog meteen op de tweezittercategorie, een unieke race in de race waar wij niet wouden ontbreken. Bovendien kunnen de passagiers aan de zijde van onze rijders een uitzonderlijke ervaring meemaken. En we komen niet om figurant te spelen, aangezien we met onze drie rijders en de assistentie van het ervaren Allure Team de middelen in handen hebben om mee te strijden voor de hoofdprijs.”
 
“Het is een plezier om mee te surfen op het enthousiasme van onze nieuwe partner”, zegt Marc Van Dalen, CEO van Kronos Events. “Ladbrokes.be zal alle wagens tijdens de 25 Hours uitrusten met een zonneband in de bekende rood-witte kleuren en wil ook zelf proeven van het avontuur en de adrenaline die deze race te bieden heeft. Tijdens de testsessies voorafgaand aan het Franco Fun Festival kreeg een delegatie van Ladbrokes.be de kans om de schitterende Biplace #311 te ontdekken en er zelfs een circuitdoop mee te beleven. Ik kan niet wachten om de auto op de startgrid te zien staan!”

Een laatste goede raad: hou Ladbrokes.be en zijn sociale media in het oog, aangezien er zonder twijfel enkele codrives in de rode Racekever cadeau worden gedaan...Schrijf u in voor de Autosport.be nieuwsbrief!

Dit artikel werd gepubliceerd door de redactie in VW Fun Cup op donderdag 6 juni 2019 en is tevens terug te vinden in onze autosportkalender bij de meeting 25H VW Fun Cup.
  • Powercars

Copyright 2000-2020 Autosport.be - Contacteer ons