van der Horst

Ladbrokes wordt partner van de 'Hankook 25 Hours VW Fun Cup'

Ladbrokes op de VW Fun Cup #44 van Jac Motors
Ladbrokes op de VW Fun Cup #44 van Jac Motors
De ‘VW Fun Cup powered by Hankook’ beleeft hoogdagen! De strijd op het asfalt is intenser dan ooit en nog nooit waren de deelnemersaantallen in het kampioenschap dat Kronos Events in 2012 in handen heeft genomen zo indrukwekkend. Die positieve evolutie zal ook tijdens de ‘Hankook 25 Hours VW Fun Cup’ zowel op als naast de baan voelbaar zijn, aangezien Ladbrokes zijn samenwerking met Kronos Events heeft aangekondigd voor deze unieke dubbele race rond de klok.
Ladbrokes is in ons land al een halve eeuw een onbetwiste leider op vlak van weddenschappen. Het Belgische bedrijf beschikt over een ongekend aanbod aan sportweddenschappen (voetbal, tennis, F1, wielrennen, etc.) die klanten kunnen aangaan in haar agentschappen en in haar krantenwinkels, maar ook via internet of via Messenger. 

Ook voor de Belgische auto- en motorsport is Ladbrokes uiteraard een referentie, maar nu zal het beroemde rood-witte logo dus ook te bewonderen vallen tijdens de 22ste editie van de ‘Hankook 25 Hours VW Fun Cup’, op 13 en 14 juli op het legendarische circuit van Spa-Francorchamps. We weten al dat de meer dan honderd deelnemende VW Fun Cup uitgerust worden met een zonneband in de kleuren van Ladbrokes. Andere spectaculaire activiteiten in verband met die samenwerking worden later uit de doeken gedaan.

“De Hankook 25 Hours VW Fun Cup is een uniek evenement”, bevestigt Yannik Bellefroid, CEO van Ladbrokes. “Eerst en vooral door wat er zich afspeelt op het mooiste circuit ter wereld, met meer dan honderd identieke wagens die strijden voor de overwinning over een afstand die nergens anders ter wereld wordt geëvenaard. Anderzijds is dit een familiaal evenement met talloze activiteiten in de paddock. Dit is voor ons een fantastische opportuniteit om zowel jong als oud gelukkig te maken en onze kleuren en dynamisme te tonen aan een erg talrijk publiek.”

Marc Van Dalen, CEO van Kronos Events, is in de wolken met het nieuwe partnership: “Het succes van de VW Fun Cup doet ons natuurlijk immens veel plezier. Ten eerste krijgen we sinds het begin van dit seizoen een prachtig spektakel aangeboden op het circuit, maar we krijgen ook de kans om samen te werken met een grote naam als Ladbrokes tijdens de komende ‘Hankook 25 Hours VW Fun Cup’. Ik wil hen dan ook in de naam van het volledige team welkom heten en bedanken voor het vertrouwen en kan nu al stellen dat we alles in het werk zullen stellen om een ronduit onvergetelijke editie van de ‘Hankook 25 Hours VW Fun Cup’ 2019 te organiseren.”

Foto: Kronos Events - LetihonSchrijf u in voor de Autosport.be nieuwsbrief!

Dit artikel werd gepubliceerd door de redactie in VW Fun Cup op dinsdag 30 april 2019 en is tevens terug te vinden in onze autosportkalender bij de meeting 25H VW Fun Cup.
  • Dreamdrive

Copyright 2000-2020 Autosport.be - Contacteer ons