van der Horst

Superstars@Zolder: Laurens Vanthoor dit weekend aan de start in GT Sprint International Series te Circuit Zolder

Laurens Vanthoor - Anthony Kumpen
Laurens Vanthoor - Anthony Kumpen
Laurens Vanthoor zal komend weekend aan de start komen van de twee races van de GT Sprint Series in het kader van het Superstars@Zolder meeting. Vanthoor zal natuurlijk het stuur nemen van een Audi R8 LMS ultra, echter ditmaal niet van Belgian Audi Club team WRT, maar van het Team Audi MTM. De Belg wordt voor één weekend de teamgenoot van Thomas Schöffler die eerder dit jaar won in Bratislava.
Lamborghini Blancpain Reiter - Lamborghini LP560-4
Lamborghini Blancpain Reiter - Lamborghini LP560-4
Laurens Vanthoorr zal het onder meer moeten opnemen tegen Peter Kox die ook voor de gelegenheid afzakt naar Circuit Zolder met zijn Lamborghini Gallardo LP 600. De Nederlander wordt zoals bij het FIA GT kampioenschap bijgestaan door Nico Pronk. Vanthoor hoopt revanche te kunnen nemen op de Nederlander die eerder dit jaar de Belg versloeg voor de zege bij de hoofdrace voor de FIA GT Series op hetzelfde Circuit Zolder.

Foto's: Marnik Mouchaers & Martijn WoutersDit artikel werd gepubliceerd door Niels Vaeck in Circuit Internationaal op maandag 17 juni 2013 en is tevens terug te vinden in onze autosportkalender bij de meeting Superstars @ Zolder.
  • Prospeed Competition

Copyright 2000-2024 Autosport.be - Contacteer ons